Jose Rodriguez'den Wenger itirafı

Jose Rodriguez'den Wenger itirafı

SPOR Haberleri

Jose Rodriguez, 'Genç bir oyuncu için yanında olunacak en iyi isim' dediği Arsene Wenger'in transfer teklifini reddetme nedenini açıkladı.

Galatasaray'ın Real Madrid'den transfer ettiği Jose Rodriguez, İspanyol basınına verdiği röportajda, sarı-kırmızılı takıma çok çabuk adapte olduğunu söyledi. İspanyol futbolcu, sarı-kırmızılı takımdaki hedeflerinden şöyle bahsetti:
"Burası farklı bir dünya, farklı bir kültür. İstanbul'a ilk geldiğimde çok heyecanlandım. Futbol oynayacağım stadı, tesisleri şehri gördüğümde... Çok çabuk adapte olduğumu söyleyebilirim. Lig de başladı. Çok iyi bir hocaya sahibiz. Takım arkadaşlarım ve taraftar mükemmel. Burada insanlar futbola aşık bir şekilde yaşıyor..."


"CASTILLA'YI ASLA UNUTMAYACAĞIM"
"Real Madrid kariyerimin en önemli deneyimlerimden biri olarak kalacak. İlk maçımı, ilk golümü asla unutmayacağım. Castilla'daki günlerimi hep hatırlayacağım."


JOSE'NİN İDOLÜ XABI ALONSO
"Her zaman Xabi Alonso'yu beğenmişimdir. Gençken onun gibi oynayıp, onun gibi müdahalelerde bulunup, onun gibi topa vurmayı denerdim."


ARSENAL'İN TEKLİFİNİ NEDEN REDDETTİ?
Jose Rodriguez, Real Madrid altyapısı Castilla'da oynadığı dönemde, Arsene Wenger'in kendisini istediğinin sorulması üzerine, "Belki de genç bir oyuncu için yanında olunacak en iyi isim. Ben de hep merak ettim, Arsenal'e gitseydim nasıl olurdu? Belki iyi, belki de kötü olacaktı. Bunu asla bilemeyeceğiz. O dönem Madrid'den gitmemi gerektirecek hiçbir şey yoktu. Biz de 'Hayır' dedik ve Madrid'de kaldım'' şeklinde konuştu.


"BU BİZİ MUTLU EDECEKTİR..."
"Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz. Şampiyon bir takım olarak herkesin beklentisi yüksek. Ancak adım adım ilerleyeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedefimiz gurptan çıkmak. Bu bizi mutlu edecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...