Cenk garanti verdi

Cenk garanti verdi

SPOR Haberleri

Muslera'nın Milli Takım'dan yorgun dönmesi halinde forma şansı bulacak olan yeni transfer, “Bana güvenenleri mahcup etmem” dedi

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının hazırlığı sürerken, kaleci Fernando Muslera'nın, Uruguay Milli Takımı ile kampta olması teknik heyeti tedirgin ediyor. Başarılı file bekçisi bugün yapılacak olan Kosta Rika karşılaşmasında takımın kalesini koruyacak. Mücadelenin ardından 19 saatlik bir yolculuk yapacak olan Muslera cuma günü İstanbul'a gelecek. Yorgun olacak olması nedeniyle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Mersin İdmanyurdu karşısında Cenk Gönen'e şans verebilir. Yeni transferin, yakın çevresine “Galatasaray'da görev yapmaya her zaman hazırım. Böyle bir durumda Muslera'yı aratmam ve bana güvenenleri mahcup etmem” diyerek garanti verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...