Galatasaray'ın kaçırdığı iki transfer!

Galatasaray'ın kaçırdığı iki transfer!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da 2 ismin transferi son anda olmadı.

Stoper Manoel Messias'ta tam imzalar atılıyordu ki, Cruzeiro bir anda 7 milyon Euro'ya çıktı! Juventus'un golcüsü Simone Zaza için de son anda anlaşma sağlandı ancak her şey için çok geçti...


BİR KEVIN DEĞİLMİŞ! 
Transfer sürecine sessiz giren, ardından hareketlenen ve son gün ise skandal işlerin yaşandığı Galatasaray'da iki farklı olay daha ortaya çıktı! Bunlar da son dakika olmayan transferlerdendi… Kevin Grosskreutz transferinde büyük bir şok yaşayan ve 2 evrakın imzasız olması nedeniyle ocak ayına kadar vize alamayan Aslan olayı CAS'a kadar taşıma kararı almıştı… Anlatacağımız 2 olay da futbol tabiriyle son anda “direkten dönen”lerden.
 
DENAYER'E DÖNÜŞ 
Bilindiği gibi forvete ve stopere alternatifler arınıyordu… Savunma için son anda Denayer kiralanırken aslında hedef ismin Cruzeirolu 25 yaşındaki Manoel Messias olduğu ortaya çıktı… Taraflar imza aşamasına kadar gelmişken kulübü bir anda bonservis ücretini 4'ten 7 milyon Euro'ya çıkardı, iş yattı. Forvet konusunda ise Juventuslu Simone zaza'yı kiralamak için el sıkışıldı ancak evraklarının yetişmesine imkan yoktu o da olmadı.
 
SÜREKLİ 'SAMBA' YAPMIŞ 
Manoel Messias 7 sezondur Brezilya pazarında. Kariyerinde 2 kulüp var. Atletico Paranaense ve Cruzeiro… 2 sezondur Cruzeiro'da ve 49 maçta 2 golü bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...