Transfer 'orta'dan kalktı

Transfer 'orta'dan kalktı

SPOR Haberleri

Orta sahaya takviyeden vazgeçen siyah-beyazlılar devre arasında sol bek ve stopere odaklanacak

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş'ta yaşanan sürpriz gelişmeler siyah-beyazlı kulübün devre arası transfer politikasında değişikliğe neden olabilir. Geçen sezon omzunda yaşadığı sakatlık yüzünden çeşitli ameliyatlar geçirmek zorunda kalan Veli Kavlak'ta yaşanan olumlu gelişmeler siyah-beyazlı yönetimin yüzünü güldürdü. Son ameliyatının ardından geri dönüşünün ocak ayına kadar sürmesinden endişe edilen tecrübeli ismin takıma geç katılma ihtimali yüzünden transfer döneminin son günlerinde ön libero arayışlarına başlayan ancak kimseyi transfer edemeyen yönetim, Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya'dan gelen haberle sevindi. Veli'nin iyileşme döneminin çok hızlı ilerlediğini rapor eden Çetinkaya, bu şekilde devam etmesi halinde tecrübeli orta sahanın ekim ayının ortalarında çalışmalara başlayacağını rapor etti. Bu gelişmenin ardından devre arasında orta saha transferini düşünen siyah-beyazlı yönetimin Veli'nin yetişecek olması yüzünden bu politikasını rafa kaldırarak sol bek ve stopere yoğunlaşacağı belirtildi.
Güneş rahat nefes aldı
Orta sahada yaşanan eksikliği Atiba'nın yanında Oğuzhan ve Necip'i oynatarak gidermeye çalışan Teknik Direktör Şenol Güneş de bu haberle rahat bir nefes alırken, Tolgay Arslan'dan da sevindirici haberler gelmeye başladı. Almanya kampında diz bağları kopan genç oyuncunun kendisi için hazırlanan tedavi programına harfiyen uyduğu sağlık heyeti tarafından belirtilirken, Tolgay'ın ilk yarının sonlarına doğru koşulara başlayacağı ifade edildi. 
Transfer 'orta'dan kalktı
OĞUZHAN İKİ GÜN TEDAVİ GÖRECEK
Başakşehir'e bilenen Beşiktaş'ta futbolcular dün pas, 5'e 2 top kapma ve gruplar halinde çift kale maç yaptı. Milli takımdan dönen Ricardo Quaresma idmana katılırken dedesi ölen Ersan Adem Gülüm izin aldı. Önceki günkü idmanda sakatlanan Oğuzhan'ın sol baldırında kanama olduğu ve iki gün tedavi göreceği öğrenildi. 






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...