Şota'nın ilk 11'i şekillendi!

/ Kaynak: İHA
Şota'nın ilk 11'i şekillendi!

SPOR Haberleri  / İHA

Bu hafta Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze sahaya süreceği ilk 11'i şekillendirdi.

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda 14 Eylül Pazartesi günü Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Uzun bir aradan sonra liderlik hesaplarının yapıldığı Karadeniz ekibinde, teknik direktör Shota Arveladze de Kayserispor karşısına sahaya süreceği ilk on 11'i belirlemiş durumda.  
Gürcü çalıştırıcı, Akhisar Belediyespor ile 2-2 beraberlikle biten müsabakada sahaya sürdüğü ilk on 11'de değişikliğe gideceği belirtildi. Sakatlığı tamamen geçen Mehmet Ekici'yi ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Shota, yapılan son taktik çalışmasında da yeni transfer Marko Marin'e forma verdi. Sakatlığı nedeniyle hafta içinde yapılan çalışmalarda takımla birlikte yer almayan Okay Yokuşlu'nun da bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı oynayıp-oynamayacağına ise teknik direktör Shota Arveladze'nin maç günü karar vereceği öğrenildi.
 
ESTABAN DIŞINDA HERKES HAZIR  
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, kaleci Estaban dışında bu sezon transfer edilen yabancı oyuncuların tamamını sahaya sürmeyi planlıyor. Bu sezon yeni transferlerden M'Bia, N'Doye, Cavanda, Marko Marin ve Douglas Franco'nun Kayserispor maçında ilk 11'de görev almaları bekleniyor. Gürcü teknik adam yapılan son taktik çalışmasında yeni transferlerin hepsini neredeyse as takımda kullandı. Savunmada Aykut Demir'in yerine Douglas Franco'ya forma vermesi beklenen Gürcü teknik adamın, Yusuf Erdoğan'ın yerine ise Marko Marin'i oynatmayı planladığı öğrenildi. Shota Arveladze'nin Okay Yokuşlu'yu oynatması halinde ise Özer Hurmacı'yı yedek kulübesine çekebileceği belirtiliyor. 
Bordo-mavililerde maç gününe kadar herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde Kayserispor karşısına; Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas Franco, Constant, M'Bia, Okay (Özer), Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Marko Marin, N'Doye şeklinde çıkması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...