Güneş'ten sürpriz karar! Quaresma...

Güneş'ten sürpriz karar! Quaresma...

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbul Başakşehir'le karşılaşıyor. İlk 11'ler belli olurken, Güneş, Quaresma'yı yedek soyundurdu.

Spor Toto Süper Lig'de milli araya 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetiyle giren Beşiktaş, sezonun dördüncü haftasında Başakşehir'le karşı karşıya geliyor...Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. Karşılaşmayı Skorer'in canlı anlatım sayfasından takip edebilirsiniz.


İşte ilk 11'ler


BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gökhan Töre, Mario Gomez


İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Uğur, Yalçın, Bekir, Ferhat, Sedat, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet 


Beşiktaş'ta 3000. gol heyecanı
Siyah-Beyazlılar, lig tarihinde oynadığı 1875 maçta, rakiplerine 2997 gol atmıştı. Bugün Başakşehir'le karşılaşacak olan Beşiktaş, rakip fileleri 3 kez sarsması halinde Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra 3000. gol barajını aşan 3. takım olacak. Ligde bu sezonda çıktığı 3 haftada 10 gol atan Kartal, 1996-1997 sezonundan sonraki en gollü başlangıcını yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...