Şenol Güneş: Herkes buna alışacak

Şenol Güneş: Herkes buna alışacak

SPOR Haberleri

"Rakibe fazla şans vermedik ve 3 puanı da hak ettik" diyen Güneş, bazı isimlerin yedek kalmalarıyla ilgili de, "Herkes buna alışacak" diye konuştu.

Süper Lig'de 4. haftayı kayıpsız geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş mücadeleyi değerlendirdi. 

"Büyük bir sahada, daha az seyircili oynadık. Rüzgarlı bir havaydı" diye sözlerine başlayan Şenol Güneş,
"Rakibimiz sistem takımı ve savunmayı iyi yapan bir takım. Rakibe az pozisyon verdik. İlk yarı bir, ikinci yarıda git gellerden dolayı bir kaç pozisyon verdik. Kazanmayı hak ettik. İzleyenler için heyecanlı ama zaman zaman bizin için basit hatalar oluyor. Tam oyun düzenine geçmiş değiliz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oynayan, oynamayan oyuncular iyiler; ancak takım olarak tam hazır değiliz. Oyuncuların hepsinin oynayacağı dönemler olarak. Takımda oynayıp başarılı olup kenarda duran oyuncular da bu maçta oynayanlar kadar iyi oyuncular. Oyuncuların kafası karışık olabilir ama rotasyonu iyi yaparsak daha iyi takım oluruz. 3 puanı da hak ettik" diye konuştu.


"BUNA ALIŞACAKLAR"


Hücum oyuncularının arasında yetenekli isimlerin olduğu ve bazılarının kenarda oturduklarının hatırlatılması üzerine Şenol Güneş, "İlk 11 diye bir şey yok. Kalecileri saymazsak 20 tane oyuncumuz var. Mario, 2 maç önce oynamadığı için moralsiz olabilir. Cenk de bu takımın en iyi oyuncularından bir tanesi. Bu maçta oynamaması bu takıma ait olmadığı anlamı taşımaz.
Mario gelecek maçta oynamasa buna alışacak. Takımda oynayan oymamayan herkes iyi oyuncudur. Oynayan 11 oyuncu olsaydı, bu kulüp sadece 11 kişiye verirdi" ifadelerini kullandı.


"DAHA İYİ OLACAKLAR"


Mario Gomez'in performansı nasıldı sorusuna ise Şenol Güneş, "Daha iyi olacağını düşünüyorum. İkinci yarı oyundan düştü. Gökhan çok iyi çalıştı. Hücuma gittiği zaman iyi ama geri dönüşte sıkıntılar yaşadık. Yüzde yüz pozisyon almamızdaki olgunluğumuz oluşmadı. Mario Gomez de Kerim de Cenk de bu takımın bir parçası. İyi oyuncular ama daha iyi olmalarını bekliyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...