"Vay be adamdaki cesarete bak!"

"Vay be adamdaki cesarete bak!"

SPOR Haberleri

Futbol kamuoyu, Pereira'nın Kasımpaşa maçının 62. dakikasında Van Persie ve Nani'yi çıkarmasını konuşuyor.

Kasımpaşa karşısında devreyi Josef de Souza'nın 42. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Fenerbahçe, bu skora rağmen futbol olarak tatsız bir ilk 45 dakika geçirmişti. İkinci yarıda herkes sarılacivertli takımdan daha iyi futbol beklerken, sergilenen oyun ilk yarıyı bile arattı. Kötü gidişi fark eden teknik direktör Vitor Pereira, takımın iki büyük silahı Luis Nani ve Robin van Persie'yi aynı anda oyundan alıp yerlerine Alper Potuk ve Markovic'i sahaya sürdü. 
 
BÜYÜK BİR RİSK ALDI 
Bu değişiklikler tribünlerde buz gibi bir hava estirirken, takım içinde de herkes şaşkın ifadelerle birbirinin yüzüne baktı. Tribünlerden ise, "Vay be adamdaki cesarete bak!" şeklinde sözler yükseldi. Pereira büyük bir risk almıştı. Eğer puan kaybedilseydi, bugün belki de başka şeyler konuşulacaktı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı bunu göze alarak büyük bir cesaret örneği gösterdi. Nani ve Robin van Persie'yi aynı anda çıkartan sarı-lacivertli hocanın bu hamlesi sosyal medyada günün konusu oldu. Hem eleştiri hem de övgü geldi. 
 
TAKIMA GÖZDAĞI VERDİ 
Pereira'nın mesajı, "Eğer kötü oynuyorsa, Nani de olsa van Persie'de olsa tanımam, oyundan alırım" şeklinde algılanırken, bunun aynı zamanda "takıma bir gözdağı" olduğu savunuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...