Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Avrupa'dan men edilebilir

Fenerbahçe Avrupa'dan men edilebilir

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli takımın Molde maçında yaşanabilecek disiplin ve güvenlik ihlalinde, Avrupa'dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı belirtildi

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 17 Eylül Perşembe günü Norveç'in Molde takımı ile yapılacak maç öncesinde, sarı-lacivertli taraftara disiplin ve güvenlik uyarısında bulundu.


Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın, 2012-2013 sezonundaki maçlarda yaşanan disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle çok ciddi yaptırım ve para cezalarına maruz kaldığı, bu ihlaller nedeniyle verilen ihraç kararının, benzer olayların bir daha olmaması koşuluyla ertelendiği anımsatıldı.


Molde maçında yaşanabilecek herhangi bir disiplin ve güvenlik ihlalinde, takımın, Avrupa'dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalınacağı belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Unutulmamalıdır ki sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır. Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...