Joachim Löw derbiye geliyor!

Joachim Löw derbiye geliyor!

SPOR Haberleri

Almanya Milli Takım'ını çalıştıran Joachim Löw'ün Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak mücadeleyi tribünden takip edeceği bildirildi.

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in her hafta yükselen performansı Joachim Löw'ün de dikkatinden kaçmadı. Alman Milli Takımı'nın teknik direktörü Fransa 2016 için kafasında geniş bir kadro kurmayı planlarken, bu kadro içine Mario Gomez'i de dahil etti. Löw'ün, Alman oyuncuyu sezon boyunca izlemeye alacağı, Fenerbahçe maçına yardımcısı Thomas Schneider'i göndereceği öğrenildi. Fakat Löw'ün özellikle hem Gomez'i hem de Podolski'yi aynı anda görebilmek için Galatasaray-Beşiktaş derbisini canlı izlemek istediği öğrenildi.
 
İki yıldızı İstanbul'a davet etti!
Attığı iki golle bir anda sadece Türkiye'de değil Almanya'da da gündem olan Mario Gomez tebrik üstüne tebrik aldı. Alman Milli Takımı'nın eski yıldızı ilk arayanlar ise Bayern Münih'ten Philipp Lahm ile Lazio'dan Miroslav Klose oldu. İki oyuncu da Gomez'i tebrik ederken, Alman yıldız da ikiliyi İstanbul'a davet etti. Özellikle Lahm'ın en uygun zamanda İstanbul'a gelme sözü verdiği Klose'nin ise çok sevdiği İstanbul'a geldiğinde kendisine şehri gezdirmesi için Gomez'den istekte bulunduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...