Fenerbahçe - Molde maçına dair son gelişmeler...

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe -  Molde maçına dair son gelişmeler...

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın kendi evinde ağırlayacağı Norveç ekibi Molde maçının hazırlıklarını tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında yarın Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertliler, maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Fenerbahçeli futbolcular, teknik patron Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanın basına açık bölümünde ısınma hareketleri ve top çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler antrenmanın geriye kalan bölümünde ise Molde maçının taktik çalışmasını yaptı. Sarı-lacivertlilerin antrenmanda neşeli oldukları gözlendi. Sarı-lacivertlilerde, Kasımpaşa maçı sonrasında sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Luis Nani ve Bruno Alves takımla birlikte antrenmanda yer alırken, Kjaer ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Fenerbahçe'de sakatlığı süren Josef de Souza ve Abdoulaye Ba ise antrenmanda yer almadı.
Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma yarın saat 20.00'de başlayacak.
Fenerbahçe -  Molde maçına dair son gelişmeler...

Molde, Fenerbahçe maçına hazır
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Norveç ekibi Molde, hazırlıklarını tamamladı.
UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Norveç temsilcisi Molde, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan müsabaka öncesi konuk ekip, son hazırlıklarını stadyum da yaptığı antrenmanla gerçekleştirdi. Basına ilk 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Molde, ardından topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümün de ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...