Şota'dan mağlubiyet yorumu

Şota'dan mağlubiyet yorumu

SPOR Haberleri

Şota, Galatasaray mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze 90 dakika sonrası oldukça üzgündü. İki ekibin de güzel bir futbol sergilediğini ve keyifli bir maç olduğunu söyleyen Şota, "Ancak sonuç istediğim gibi değildi. Beklemediğimiz bir gol yedik ve golden sonra dağıldık. Bu son 8 dakika bize yakışmadı ama gol atamayınca kırıldık. Bugün inanılmaz bir hava vardı statta, güzel bir gol ve galibiyet yakışacaktı. Dünyada hiçbir şey kolay olmuyor. Bugün neler yapabileceğimizi gösterdik, daha çok çalışıp daha iyi olacağız" diye konuştu. Şota, Hamza Hamzaoğlu'nun "Şansa kazandık" yorumunun sorulması üzerine ise "Doğruyu söylemiş" ifadesini kullandı. 


"Benim yüzümden kaybetti"


Galatasaray maçının ardından stattan ayrılırken takım otobüsüne yönelen kaptan Onur Recep Kıvrak daha sonra karar değiştirerek stat dışında bekleyen taraftarların yanına gitti. Burada taraftarlara kısa bir konuşma yapan Onur, "90 dakika mücadele ettik. Ama maçı benim yüzümden kaybettik. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...