Özbek, Trabzon maçı sonrası Hamzaoğlu'na moral aşıladı

Özbek, Trabzon maçı sonrası Hamzaoğlu'na moral aşıladı

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı, “Şansa kazandık. Kötü hocayım” diyen sarı-kırmızılıların çalıştırıcısına “Her koşulda sana tam destek veriyoruz” ifadesini kullandı

Galatasaray, zorlu Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönmenin sevincini yaşarken, karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları gündeme damga vurdu. Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid mağlubiyeti sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Hamzaoğlu, “Şansa kazandık. Ben hâlâ kötü hocayım. Yenilseydik hata benimdi” diyerek sarı-kırmızılı camiayı şaşırtmıştı. Moralsizliğini, açıklamalarına da yansıtan sarı-kırmızılıların hocasını ise Başkan Dursun Özbek teskin etti. Trabzonspor galibiyetinin ardından, Hamza Hamzaoğlu'nu telefonla arayan ve tebrik eden Özbek'in, “İçini rahat tut hocam. Asılsız iddialara kesinlikle inanma. Biz sana her zaman güveniyoruz. Sana her koşulda destek veriyoruz. Bundan sonra da yönetim olarak senin arkanda durmaya devam edeceğiz. Ben başkan olduğum sürece sen de takımın başında olacaksın. Ayrıca senin ne kadar başarılı bir teknik adam olduğunu tartışmaya bile açtırmam” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Atletico Madrid yenilgisinin ardından kulislerde yönetimin yeni hoca arayışlarına geçtiği iddia edilmişti.
Nefes aldılar
Kulübe yakın yakın kaynaklar ise olası bir Trabzonspor yenilgisinin ardından Hamzaoğlu'nun görevini bırakabileceğini dillendirmişti. Ancak Trabzonspor galibiyetiyle hem Hamzaoğlu hem de yönetim rahat bir nefes aldı. Sarı-kırmızılı takım önce Arena'daki Gaziantepspor sonra da Şampiyonlar Ligi'nde Astana deplasmanındaki maçları kazanarak üzerindeki karabulutları tamamen dağıtmak istiyor.
Denayer ne yapıyor orada?
Atletico Madrid maçından sonra Trabzonspor karşılaşmasında da sağ bek oynayan Jason Denayer, kalitesini konuşturmaya başladı. Yerinde müdahaleleri ve takımına hücum zenginliği katan Belçikalı oyuncu için eski İngiliz futbolcu Paul Merson, çarpıcı konuştu. Merson “Denayer'in Galatasaray tercihini sorguluyorum. Galatasaray, güneşli bir havada hala para kazanmak için uğraşan Sneijder ve Podolski gibi eski yıldızların takımı... Onun yerinde olsam Celtic'te kiralık geçirdiğim sezonun ardından Stoke City ve Sunderland gibi takımları düşünürdüm" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...