Gökhan Töre Gençlerbirliği'ne attığı golle Beşiktaş'ın tarihine geçti

Gökhan Töre Gençlerbirliği'ne attığı golle Beşiktaş'ın tarihine geçti

SPOR Haberleri

Yıldız futbolcu takımının ligde 3000. golüne imza atmanın buruk sevincini yaşadı. Beşiktaş'ta 1000. golü Şekerbegovic, 2000. golü Daniel Amokachi atmıştı

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında lig tarihindeki 3000. golünü kaydetti. Ligde 1877. maçına Ankara temsilcisi karşısında çıkan siyah-beyazlılar, Gökhan Töre'nin 67. dakikadaki kafa golüyle 3000. golüne ulaştı ve milli oyuncu Beşiktaş tarihine adını yazdırdı. Kartal bu maçlardan 1002 galibiyet, 526 beraberlik ve 349 yenilgi aldı, kalesinde ise 1562 gol gördü. Beşiktaş'ın lig tarihinde ilk golünü Nazmi Bilge, 1000. golünü Cevat Şekerbegovic, 2000. golünü ise Daniel Amokachi kaydetmişti. 4 de asisti bulunan ve son haftalarda artan formuyla dikkat çeken Gökhan Töre, bu sezon ilk kez resmi bir maçta gol attı.
Silahlar çalışmayınca
Beşiktaş'ta dün Mario Gomez ve Ricardo Gomez kayıpları oynadı. Geldiği günden beri bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Ricardo Quaresma G.Birliği önünde ilk yarıda yine vasatı aşamadı. Şenol Güneş'in ısrarla şans verdiği Portekizli oyuncu ikinci yarıda hocası tarafından oyundan alındı. Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez de maç boyunca etkili değildi. Karşılaşmayı sadece 1 isabetli şut ile tamamlayan Gomez dışında yarım devre oynayan Cenk Tosun 3 kez kaleyi buldu ve 1 asist yaptı. 
İKİ FARKLI Beşiktaş
Beşiktaş G.Birliği önünde çok farklı görünümde iki yarı oynadı. Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde sadece 1 isabetli şut atabilen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda ise 6 kere kaleyi buldu. Kartal bu sezon attığı 13 golün 10'unu maçların ikinci yarısında kaydetti. Beşiktaş'ta Olcay Şahan dün vasatı aşamayınca ikinci yarıda soyunma odasında kaldı.
Kara Kartal'ın kilometre taşları


1.gol: Nazmi Bilge
500. gol: İhsan Büyükbuğdaypınar
1000. gol: Cevat Şekerbegovic
1500. gol: Zeki Önatlı
2000. gol: Daniel Amokachi
2500. gol: İbrahim Akın
3000. gol: Gökhan Töre

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...