Hamzaoğlu: 5'te 5 istiyorum

Hamzaoğlu: 5'te 5 istiyorum

SPOR Haberleri

Ligdeki 5 maçını İstanbul'da oynayacak olan sarı-kırmızılılar bu maçlardan 15 puan çıkarmayı planlıyor.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak Trabzonspor'u deplasmanda yenerek rahat bir nefes alan Galatasaray'da yeni hedef belirlendi. Hem ligde hem Avrupa'da üst üste maç kazanmaları gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, önlerine çıkan avantajlı fikstürü iyi kullanmaları gerektiğini ifade etti. İlk 5 haftada beklenen performansı ortaya koyamadıklarını ancak sonraki 5 maçlık periyodun büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Hamzaoğlu oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Gaziantepspor maçıyla birlikte ligdeki 5 maçı İstanbul'da oynayacağız. Eleştirilere kulaklarınızı tıkayın ve işinize odaklanın. Bu takımın geçen sezon 3 kupa kaldırdığını unutmayın. Kendinize güvenin, gerisi gelecektir. Üst üste İstanbul'da oynayacağımız 5 maçtan 15 puan çıkarırsak bu sene de şampiyonluğun yolunu yarılarız" ifadelerini kullandı. 
Sahasında galibiyeti yok
Bu sezon henüz sahasında galip gelemeyen Galatasaray bu tabloyu da tersine çevirmek istiyor. TT Arena'da Osmanlıspor'a 2-1 yenilip, Mersin'le 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid maçından da 2-0 mağlup ayrılmıştı. Galatasaray ligde bu haftadan itibaren İstanbul'da oynayacağı 5 maçlık periyotta sırasıyla Gaziantepspor,  Başakşehir (D), Gençlerbirliği, Fenerbahçe (D) ve Eskişehir'le karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, 2013-14 sezonunda da 10. ve 14. haftalar arasında 5 maçlık bir İstanbul serisi yakalamıştı. Galatasaray, o seride sahadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi ile ayrılmıştı. İstanbul serisindeki tek mağlubiyetini Kadıköy'de Fenerbahçe'den alan sarı-kırmızılılar, bu seferki 5 maçlık seride de yine tarihi rakibiyle karşılaşacak. Galatasaray, bu defa kazanarak hem seride kayıp yaşamamak hem de Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek 15 yıldır süren hegemonyayı yıkmak istiyor. 
İŞTE 5 MAÇLIK PERİYOT

6. Hafta: Gaziantep
7. Hafta: Başakşehir (D)
8. Hafta: G.Birliği
9. Hafta: Fenerbahçe (D)
10. Hafta: Eskişehir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...