Şota'dan Cardozo esprisi!

/ Kaynak: İHA
Şota'dan Cardozo esprisi!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, özel olarak çalıştırdığı Oscar Cardozo ile ilgili yaptığı espirilerle güldürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maça yönelik çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Şota Arveladze ise oyuncularıyla yakından ilgilenmeye gayret ediyor.
 
Özellikle gol yollarında yaşanan sıkıntıya çözüm arayan Gürcü teknik adam, takımın yıldız oyuncusu Cardozo ile yakından ilgilenerek özel olarak çalıştırdı.
 
Oyuncusundan yerden sekerek gelen sert toplara gol vuruşu yapmasını isteyen Şota Arveladze, çalışmanın ardından antrenmanı kenardan izleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın yanına gelerek, "Maçta oynamasın diye yoruyorum onu" şeklinde espri yaptı. Bu espriye şahit olan basın mensupları da gülerek olaya karşılık verirken, ardından Hurma, idmanı kast ederek, "O Süper Lig'de son vuruşları en iyi olan isim. Yoruldu, yoksa o golleri kaçırmazdı" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Shota, "Ben izlerken yoruldum, o yorulmaz mı" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...