Nemanja Bjelica'dan Fenerbahçe'ye teşekkür

/ Kaynak: İHA
Nemanja Bjelica'dan Fenerbahçe'ye teşekkür

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'den NBA'nin Minnesota Timberwolves takımına transfer olan Bjelica, "Fenerbahçe'de oynamak benim için memnuniyetten daha fazlasıydı" dedi.

Sarı-lacivertli takıma 2013 yılında İspanya'nın Caja Laboral takımından transfer edilen Nemanja Bjelica, bu sezon NBA yolunu tutarak Minnesota Timberwolves takımı ile anlaştı. Yıldız oyuncu, ABD'ye gidişi ile ilgili Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarına, koç Obradovic'e ve sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan 27 yaşındaki yıldız oyuncu, şu ifadeleri kullandı:
Nemanja Bjelica'dan Fenerbahçe'ye teşekkür 
"Minnesota ile yaşayacağım yeni maceram için ABD'ye gidiyorum. Orada bulunduğum süre içerisinde beni destekleyen Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Ayrıca Fenerbahçeli takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Onlar olmadan bunu başaramazdım. Koç Obradovic ve antrenörlerime de benim için yaptıkları için teşekkür borçluyum. Hepsine önümüzdeki sezon için iyi dileklerimi sunuyorum. Fenerbahçe'de oynamak benim için memnuniyetten daha fazlasıydı. Umarım neden ayrıldığımı anlarsınız. NBA benim çocukluk hayalimdi. Umarım yollarımız yine kesişir."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...