Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIFA Başkanına büyük kötü haber

/ Kaynak: DHA
FIFA Başkanına büyük kötü haber

SPOR Haberleri  / DHA

İsviçre Başsavcılığı, FIFA Başkanı Sepp Blatter'e soruşturma başlattı.

İsviçre Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, görevi kötüye kullandığı şüphesiyle Sepp Blatter hakkında soruşturma açıldığı bildirilirken, Karayipler Futbol Federasyonu ile 12 Eylül 2005 tarihinde imzaladığı sözleşmenin FIFA'yı zarara uğrattığı gerekçesiyle Blatter'in suç işlemiş olduğu öne sürüldü. Suçlamalar arasında Blatter'in 2011 yılında UEFA Başkanı Michel Platini'ye 2 milyon Dolar verdiği iddiası da yer aldı.

FIFA toplantısı için Zürih'te bulunan ve bugün düzenlemesi planlanan basın toplantısını iptal eden Blatter'in evinde arama yapıldığı ve ofisindeki bazı evraklara el konulduğu da öğrenildi.

FIFA'dan yapılan açıklamada ise, "27 Mayıs 2015 tarihinden beri İsviçre Başsavcılığı ile FIFA arasındaki görüşmeler devam etmektedir. İsviçre Başsavcılığı tarafından talep edilen veriler temin edilmektedir. FIFA merkezine bugün gelen yetkililer bazı görüşmeler yapıp, soruşturmayla ilgili evrakları aldı. FIFA, İsviçre Başsavcılığı ile işbirliğine devam edilecektir" ifadesi kullanıldı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...