Pereira: Benim maçım

Pereira: Benim maçım

SPOR Haberleri

Pereira, “Derbiyi iple çekiyorum. Umarım atacağım gollerle Beşiktaş'ı yenip liderliğimizi perçinleyeceğiz” dedi

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe derbiye kilitlendi. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçından zaferle ayrılmak için ince hesaplar yapan Teknik Direktör Vitor Pereira, forvetteki tercihini Van Persie'den yana kullanmaya karar verdi. Bursaspor maçında oyuna ikinci yarıda giren ve attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren isim olan Van Persie, maçtan sonra yaptığı açıklamada yedek kaldığı için mutsuz olduğunu dile getirmiş ve hocasına göndermede bulunmuştu. Hollandalı yıldızla hafta boyunca bire bir görüşmeler yaparak aradaki buzları eriten Portekizli teknik adam, “Beşiktaş derbisinde senden patlama bekliyorum” diyerek formayı kendisine teslim edeceğinin işaretini verdi. Bu haberle daha da hırslanan Van Persie, Beşiktaş derbisini iple çekmeye başladığını söyledi. 
Fenerbahçe ligin en iyisi
Yedek kalmakla ilgili olarak sitemde bulunmasının yanlış yerlere çekildiğini ve hocasıyla arasında problem varmış gibi yansıtıldığını söyleyen Van Persie, “Kimseyle bir problemim yok. Her futbolcu oynayıp takıma katkıda bulunmak ister. Ben de sahada daha fazla yer alarak takıma katkıda bulunmak ve taraftarları mutlu etmek istiyorum olay bundan ibaret” dedi. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu ve kadrosunda birçok yıldızı barındırdığını belirten Van Persie, “Hepimizin amacı şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek ve Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etmek. Takım halinde iyi durumdayız. Rekabet üst düzeydi. Hafta sonunda Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşma için sabırsızlanıyorum. Bu ülkedeki ilk derbi maçımı oynayacağım. Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu benim maçım olacak. Umarım atacağım gollerle Beşiktaş'ı yenip liderliğimiz perçinleyeceğiz” diye konuştu.                > M. Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...