Arena'da Umut var!

Arena'da Umut var!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu Burak'ın yokluğunda forvette Umut'u oynatmaya karar verdi. Podolski'yi yine kanatta kullanacak olan tecrübeli hoca Sinan'ı kulübede oturtacak

Ligin 6. haftasında Gaziantepspor ile TT Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu kadroyu belirliyor. Bu sezon sahasında henüz galibiyet alamayan ve lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşen Galatasaray, Gaziantepspor'u yenerek hem iç saha şanssızlığını kırmak hem de moral kazanmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve cezalı Selçuk İnan dışında eksik bulunmuyor.  Chedjou'nun sakatlığının geçmesine rağmen Hamzaoğlu'nun Semih Kaya-Hakan Balta ikilisini bozmayacağı belirtildi. Gaziantepspor karşısında sarı-kırmızılı ekibin kalesini Muslera koruyacak. Defansın sağında, Trabzonspor mücadelesindeki başarılı oyunu ile dikkat çeken Jason Denayer oynayacak. Defansın solunda ise Trabzonspor maçında olduğu gibi Lionel Carole forma giyecek.
Yasin Öztekin göreve
Orta sahada cezalı olan Selçuk İnan'ın yokluğunda Rodriguez ve Bilal Kısa'yı görevlendirecek olan Hamza Hamzaoğlu, hücum bölgesinde farklı alternatifler denedi. Bu bölgede Umut ve Podolski'yi deneyen Hamzaoğlu, zaman zaman Sinan Gümüş'e de sağ kanatta şans verdi. Ancak sağda Yasin'i oynatmayı düşünen Hamzaoğlu, diğer kanatta Podolski'yi, Burak Yılmaz'ın yokluğunda ise forvette Umut'u görevlendirecek. İdman öncesi oyuncularıyla konuşan Hamzaoğlu, “Hem ligde hem de Avrupa'da çıkışa geçme zamanı geldi. Önce taraftarımıza G.Antep galibiyeti hediye edelim sonra da Astana'yı yenip Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiamızı artıralım” diye konuştu. 
RODRİGUEZ: Melo'yu aratmayacağım
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Rodriguez, kulübün dergisine verdiği röportajda Melo'yu aratmayacağını söyledi. Melo gibi büyük bir oyuncunun ardından aynı bölgede yer almanın zorluğunu bildiğini söyleyen Rodriguez, “Biz çok kaliteli bir takımız. Melo savunma yönü kuvvetli bir oyuncuydu. Şimdi ben varım. Savunma açısından agresif bir performans gösterebileceğimi düşünüyorum” dedi. 
Arena'da Umut var!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...