Napoli çık aradan!

Napoli çık aradan!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin Bosna asıllı Alman oyuncusuna İtalya'nın dev ekibi talip oldu

Trabzonspor'a transfer olur olmaz oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Marko Marin'e İtalya'dan talip çıktı. Karadeniz ekibinin yaz transfer sezonunun son günlerinde Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve henüz 3 maça çıkmasına rağmen kalitesini ispatlayan 26 yaşındaki futbolcuyu İtalya'nın Napoli takımı istiyor. Çizme basınında çıkan haberlerde, De Guzaman'ın takımdan ayrılmasının ardından Napoli'nin Ocak ayında Marko Marin'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun Türkiye'deki performansını da yakından takip eden İtalyan idarecilerin, oyuncunun başarılı performansı karşısında kadroya katma kararı aldıkları belirtildi. 
Yönetim harekete geçti
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'nın henüz 2 gün önce yıldız oyuncunun bonservisini almaya karar verdiklerini açıklamasının ardından gelen bu haber üzerine bordo-mavili ekip çalışmalarını arttırdı. Sezon sonunu beklemeden satın alma opsiyonunu kullanmaya karar veren yönetim, Ocak ayında Chelsea'ye 4 milyon vererek işi bitirmeye çalışacak. 
Napoli çık aradan!

Lige iyi bir giriş yapan ancak geçen hafta sahasında Galatasaray'a şanssız bir şekilde yanilen Trabzonspor Osmanlıspor deplasmanına 26 Eylük Cumartesi günü saat 16.00'da çıkacak. Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Maçı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel'in yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Erdem Bıyık üstlenecek.

MAÇ: Osmanlıspor Trabzonspor

SAAT: 16.00

STAT: Ankara Osmanlı Stadı

HAKEM: Deniz Ateş Bitnel

YAYIN: Lig TV


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...