Hamzaoğlu: Önümüz açık!

Hamzaoğlu: Önümüz açık!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Taraftarın güvenini kazandık" derken Astana'yı da yeneceklerini belirtti

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor galibiyetinin ardından hayli rahatlamış görünüyordu. Geçen hafta Trabzonspor, ardından G.Antepspor galibiyetleriyle gelen 6 puan ve zirveye yaklaşılmış olmasının neşesi maç sonrası sarı-kırmızılı teknik adamın yüzüne yansımıştı. Sözlerine, "Zor bir maçtı. Lige başladığımızdan beri iyi oynamamıza rağmen kazanamamıştık. Trabzonspor gibi zor bir maçı kazandık. Taraftarımızın güvenini elde etmek için Gaziantepspor karşılaşması çok önemliydi" diyerek başlayan Hamza hoca, "Şimdi Astana maçı var, inşallah iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Öndeki oyuncularımızın savunma anlayışlarında problem var. Takım savunmasındaki sorunları düzelteceğiz" şeklinde konuştu. Hamzaoğlu şöyle devam etti: Denayer defansif bir oyuncu, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde orada oynatmak istedik. Denayer'i oraya monte etmek istiyoruz. Güzel bir asist yaptı, Podolski de iyi bir gol attı. Onun da gol atıp kendini bulması gerekiyordu. Takım her geçen gün oturuyor...
Sinan'a büyük moral
"Hakan profesyonel bir oyuncu, oyun bilgisi yüksek, tercihleri çok doğru. Artık belli bir tecrübeye de erişti. Gereksiz koşu yapmıyor, gereksiz pas atmıyor. Umut'a da sevindim. Burak'ın yokluğunda gol attı. İnşallah bütün oyuncularım performansını arttırarak devam eder" diyen Hamza hoca, F.Bahçe'nin çalıştırıcısı Pereira'nın, "Eleştiriliyorum ama rakiplerimizden öndeyiz" sözleri için de, "Duymadım. Söylediyse de onun düşüncesi" karşılığında bulundu. Hamzaoğlu, "Hakan Balta'yı Atletico maçında oynatmasaydık bu defa, 'oraya niye ön libero koymadın' denecekti. Bundan sonra her mevkide o bölgenin oyuncusunu tercih edeceğim. Sinan Gümüş önemli oyuncu ama yavaş yavaş süre alacak. Yoksa onu kaybederiz. 90 dakika oynayacak duruma gelsin ondan formayı almak için sıraya girecekler" diyerek genç futbolcusuna büyük moral aşıladı. Hamzaoğlu: Önümüz açık!
Semih'in başı yarıldı
Maçın ilk yarısında Gaziantepsporlu oyuncu Ognjen Vranjes'in dirseğinin isabet etmesi sonrası başından yaralanan G.Saray'ın stoperi Semih Kaya, kanamanın durdurulması için saha kenarına gelmek zorunda kaldı. Semih'in başına sağlık ekibi tarafından bandaj uygulanırken, bu sırada sarı-kırmızılı ekip yaklaşık 4 dakika sahada 10 kişi mücadele etti.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...