Platini: O para benim hakkım

Platini: O para benim hakkım

SPOR Haberleri

UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter hakkında açılan soruşturma hakkında kendini savundu.

Platini yaptığı açıklamada, Blatter'in kendisine verdiği belirtilen 1.8 milyon avro için, “Bu para benim görevim için ödendi” ifadesini kullandı. Platini, “Bu para bana FIFA ile yaptığım sözleşme uyarınca ödendi ve ben bu konuda yetkililere gerekle bilgiyi verdiğim için müsterihim” dedi. Blatter hakkında “ceza gerektirecek kötü yönetim” ve “zimmete geçirme” iddiaları nedeniyle İsviçre Savcılığı tarafından ceza soruşturması açılmıştı. Suçlamalar arasında Blatter'in, UEFA Başkanı Michel Platini'ye 1,8 milyon avro verdiği iddiası da bulunuyor.
Sepp Blatter'in ofisi basıldı!
İsviçre Savcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan FIFA Başkanı Joseph Sepp Blatter'in ifadesi alındı ve ofisindeki verilere el koyuldu. Soruşturmanın “ceza gerektirecek kötü yönetim” ve “zimmete geçirme” iddiaları nedeniyle açıldığı bildirilmişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...