Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gücünü keşfet!

Gücünü keşfet!

SPOR Haberleri

Güneş, “Potansiyelinizin farkına varın. Sakin kalın ve hızlı hücumlarla rakibin dengesini bozun” dedi

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş'ta gözler derbide alınacak galibiyete çevrildi. Oynadığı son 8 derbide galibiyete hasret kalan siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, maç toplantısında oyuncularından sakin kalmalarını istedi. Derbide sinirlerini kontrol edebilen tarafın galibiyete uzanacağını ifade eden Güneş, “Kendi potansiyelinizin farkına varın. Bu maçta alınacak galibiyet bizi yarışta yukarıya taşır. Kimse hakemle diyaloğa girip gereksiz kart görmesin. Sinirlerinize hakim olun ve hızlı hücumlarla rakibin dengesini bozun” diye uyarılarda bulundu. Beşiktaş'ın önceki yıllarda kaybettiği derbilerin sebebinin tecrübesizlik olduğunu da belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Karşımızda yeni oluşturulan bir takım var. Saha ve seyirci avantajı da bizde. Bu derbiyi kazanmak için her türlü şart yanımızda. Kazanırsak puanları da eşitleriz, Fenerbahçe'ye de sezonun ilk mağlubiyetini yaşatırız” diye oyuncularını motive etti. 
Kanatlardan vuracak
Şenol Güneş derbide sahaya süreceği 11 kişilik kadroyu da netleştirdi. Oğuzhan'dan gelen sevindirici haber sonrası orta sahada yaşanan sıkıntıyı atlatan Güneş, kalede Tolga Zengin'i oynatmaya devam edecek. Savunma dörtlüsünde Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosic'in hemen önüne Güneş, orta sahanın merkezinde Atiba, Oğuzhan ve Sosa'yı, kenarlarda ise Gökhan Töre ile Olcay Şahan'ı oynatacak. Forvette Gomez'i görevlendirecek olan Güneş, son taktik antrenmanda Güneş uzaktan şutlar ve kanat organizasyonları konusu üzerinde durdu. Siyah-beyazlılar Fenerbahçe'nin savunma zaaflarını kenardan ortalarla ve hızlı hücumlarla değerlendirmeye çalışacak.       
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...