Güneş'ten çarpıcı sözler: Şerefli olsun

Güneş'ten çarpıcı sözler: Şerefli olsun

SPOR Haberleri

“Lider olamadığınız zaman şerefli ikincilik, üçüncülük konuşuluyor ama biz artık şerefli birinci olmak istiyoruz”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe galibiyeti sonrası gündem olacak açıklamalar yaptı. Lideri yendiklerine vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Lige renk geldi. Bize bugün 3 puan gerekliydi ve aldık” vurgusu yaparken, “Geçmişte yenmişiz yenilmişiz, hikayelere gerek yok. Geçmişte çok iyi olan kaybedebilir, çok kötü olan da kazanabilir. Şu an lideriz, lider gibi devam etmemiz lazım. Futbol adına en iyi olmak istiyorsak her takımı yenmeliyiz” sözlerini kullandı. Şenol hoca, “Lider olamadığınız zaman şerefli ikincilik, üçüncülük konuşuluyor ama biz artık şerefli birinci olmak istiyoruz” derken, “Fenerbahçe'nin oyuna hakim olduğu dönemlerde golleri bularak öne geçtik. Takım olarak hâlâ hatalar yapıyoruz, çok basit hatalardan goller yiyoruz, bize yakışmıyor” şeklinde konuştu. 
Cenk şartlar gereği!
Güneş sözlerini, “Oyuncularımızın çok büyük emek verdiğini düşünüyorum, bu maçın kazanılmasında başkanımızın motivaasyonunun da etkisi var. Cenk Tosun aslında formayı haketti. Ancak şartlar sebebiyle böyle oldu ama ben onu 90 dakika oynamış kabul ediyorum” diyerek noktaladı. Şenol Güneş, Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında Trabzonspor'un başında olarak son galibiyetini 2010-11 sezonu 2. haftasında yine 3-2'lik skorla almıştı. Atılan gollerin ardından büyük sevinç yaşayan Güneş, Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde derbi galibiyeti yaşayamayan siyah-beyazlı camianın yüzünü güldürdü.
Tosic'i de tutmalıyız

Maç sonrası bu sezon iddialı olduklarını söyleyen Ersan Gülüm, “Bu daha başlangıç. Bizim hedefimiz belli. Şampiyon olmak istiyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Bir derbi kazandık. Şimdi ise önümüzde Sporting Lizbon maçı var. Yine galip gelmeyi hedefliyoruz” derken, G.Birliği maçından sonra dün de kalesini vuran Tosic için, “Bu aralar Tosic'i de tutmamız lazım” diyerek çevresindekileri güldürdü. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...