Markovic sakatlık yaşadı!

Markovic sakatlık yaşadı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli takımın Sırp futbolcusu Lazar Markovic sakatlık yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli takımın Sırp futbolcusu Lazar Markovic talihsiz bir sakatlık yaşadı. Karşılaşmanın 37. dakikasında gerçekleşen ikili mücadelenin ardından kendisini orta alanda yere bırakan Lazar Markovic, daha sonra kenara doğru oyuna devam edemeyeceğini işaret etti.


Bunun üzerine karşılaşmanın 38. dakikasında Fenerbahçe'de Sırp futbolcu Lazar Markovic'in yerine Volkan Şen oyuna dahil oldu.


Yırtık şüphesi var
Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Lazar Markovic'in sağ bacak arka adalesinde yırtık şüphesi olduğu bildirildi. Derbi maçın ilk yarısında sakatlanarak oyun dışı kalan Markovic'in yarın (28 Eylül Pazartesi) MR'ının çekileceği ve durumunun netlik kazanacağı açıklandı.


Uslu isyan etti: 'Günah değil mi?'
 Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu maçından ardından yaptığı açıklamalarda; 'Markovic'i biçiyorlar, önünde bırak sarı kartı, adam faul bile vermiyor. Böyle hakemlik nasıl olur? Bizim Nani'yi atmak için elinden geleni yaptı. Aynı şekilde Beşiktaşlılar'ın yaptığına sarı kart yok, Nani'ye hemen sarı kart. Üstüne gitti, devamlı onunla uğraştı. 3. golde Gomez resmen benim stoperimi çekiyor. Ya bir insanın, bir takımın hakkı yenilir mi bu kadar? Biz milyonlarca euro harcıyoruz. Herkes harcıyor ama insanların emekleri var, antrenörlerin oyuncuların emeği var. Bu kadar olur mu? Günah değil mi? Gördüğün şeyi çalacaksın. Çifte standart yapmayacaksın, bu kadar basit. Çok ayıp ediyorlar, çok ayıp ediliyor. Böyle doğranılmaz. Son 15 senedir ilk defa böyle doğranma yaşadım.”


Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...