Bulut: Gruptan çıkacağımıza inanıyorum

/ Kaynak: İHA
Bulut: Gruptan çıkacağımıza inanıyorum

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaraylı oyuncu Umut Bulut, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

Umut, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü oynayacakları Astana karşılaşmasını GS TV'ye değerlendirdi. Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamadıklarını belirten Umut Bulut, "İnşallah Astana maçında galip gelip Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetimizi alacağız. Zor bir maç olacak, kolay değil. Astana da ciddiye aldığımız bir rakip. Buraya kadar gelmiş çok önemli bir rakip olduğunu düşünüyoruz. Biz kendi kalitemizi mücadelemizi sahaya yansıttığımız zaman ben inanıyorum ki iyi bir galibiyet alıp bundan sonraki maçlarda daha öz güvenli oynayacağımızı düşünüyorum" dedi. 
"GOLLER ATIP KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM" 
Şampiyonlar Ligi'nde farklı bir atmosfer olduğuna vurgu yapan Umut, "Özellikle de içerideki maçlarda taraftarımızın da desteğiyle daha farklı bir atmosfer oluyor. Önemli maçlar oynadık. Benim de attığım goller var ve çok da önemli gollerdi. Onun için ayrıca sevinçliyim. Ama bundan sonraki dönemde de aynı şekilde önemli goller atıp takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnşallah Astana maçında hem ben gollerime hem de takımım galibiyetlere başlar" diye konuştu. 
"BENFICA VE ASTANA İLE YARIŞABİLİRİZ" 
Umut, iki haftadır galip gelmelerinin ve kendisinin gol atmasının iyi bir özgüven olduğunu dile getirerek, "Bunun verdiği özgüveni sahaya yansıttığımız zaman daha farklı bir Galatasaray izlettireceğiz. İnşallah ilk galibiyetimizi Astana'da alırız diyorum. Atletico Madrid maçındaki atmosfer mükemmeldi. İçeride ve dışarıda taraftarın desteğine ihtiyacımız var. İnşallah güzel bir galibiyet alıp taraftarımıza ilk galibiyetimizi armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Gruptaki şanslarını yüksek gördüğünü söyleyen golcü oyuncu, "Gruptan çıkacağımıza da inanıyorum. Atletico Madrid biliyorsunuz ki son dönemlerdeki en tecrübeli takımlardan bir tanesi ama Benfica ve Astana ile çok rahat yarışabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah kalan 5 maçımızda iyi sonuçlar alıp gruptan çıkarız" şeklinde konuştu. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...