Fenerbahçe Celtic maçı hazırlıklarını tamamladı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe Celtic maçı hazırlıklarını tamamladı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, yarın Celtic ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında yarın Celtic ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takımın antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi.
 
Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman kısa mesafeli koşularla başladı. Basına açık olan 15 dakikalık bölümde sarı-lacivertli takım daha sonra top çalışması yaptı. Ardından 5'e 2 oyun oynayan Fenerbahçeli futbolcular, açma-germe hareketleriyle çalışmalarına devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Pereira ve öğrencilerinin Celtic maçının taktik provasını yapacağı bildirildi.
 
Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Markovic ve Josef De Souza antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertli ekip Celtic maçı için bugün saat 15.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın Glasgow kentine gidecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...