Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lewandowski'nin sırrını eşi açıkladı!

Lewandowski'nin sırrını eşi açıkladı!

SPOR Haberleri

Son maçlarda attığı gollerle gündemden düşmeyen Bayern Münih'in yıldız ismi Lewandowski'nin eşinden ilginç bir paylaşım geldi.

Robert Lewandowski'nin müthiş performansını yorumlayan karateci eşi Anna Stachurska, ""Bebeğim bu maçlar sıkıcı olmaya başladı. Hahaha şaka yapıyorum" paylaşımında bulundu. 
 
Dünyanın konuştuğu futbolcu Robert Lewandowski'nin karateci eşi açıklamalarda bulundu. Bir hafta içinde 10 gol atan Polonyalı yıldızın başarısının formülünün kahvaltı olduğunu ancak detay veremeyeceğini belirtti. Son iki lig maçında yedi gol atan Lewa, Bayern Münih'in Dinamo Zagreb'i 5-0 yendiği karşılaşmada da hat-trick yapmış, bu sezon 10 maçta 14 gol ve 2 asistlik inanılmaz bir istatistiğe ulaşmıştı.
 
Anna Stachurska konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yıldız futbolcunun sırrının kahvaltı olduğunu söyledi. Eşine hitaben konuşan Stachurska, "Bebeğim bu maçlar artık sıkıcı olmaya başladı. Hahaha şaka yapıyorum. Seni seviyorum Lewa. Bugün kahvaltıda ona ne yedirdiğimi bana kimse sormasın, bu bir sır" diyerek herkesi meraklandırdı. 
 
Bu süreçte eşini organik yemekler yemeye zorladığını belirten Stachurska, "Çoğu zaman önündeki tabağa ne koyduğumun bile farkında olmuyor" açıklamasını yaptı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...