Fenerbahçe Celtic deplasmanında

Fenerbahçe Celtic deplasmanında

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında bu gece İskoçya'nın Celtic takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

İki takım arasında Glasgow şehrindeki 61 bin kişi kapasiteli Celtic Park'ta TSİ 22.05'te oynanacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Kenn Hansen yönetecek. Grup maçlarına sahasında sürpriz bir şekilde Norveç ekibi Molde'ye 3-1 kaybederek başlayan sarı-lacivertliler, ilk puanlarını Celtic karşısında arayacak. Sarı-lacivertliler, İskoçya'da gruptaki ilk galibiyetini alarak ilk ikiye girme yarışında geride kalmak istemiyor. Gruptaki diğer maçta ise Molde-Ajax karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Celtic deplasmanında

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan, zorlu Celtic maçı öncesi mesaj: KALİTEMİZİ İSPATLARIZ
“Kıyasıya bir mücadele olacak.Tutkulu oynuyoruz. Molde yenilgisi sonrası üzerimde baskı hissediyorum”

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Avrupa Ligi'nde deplasmanda Celtic ile yapacakları maç öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Celtic Park Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. İskoç ekibine karşı önemli bir Avrupa kupası maçına çıkacaklarını belirten 47 yaşındaki çalıştırıcı, "Teknik anlamda iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Kıyasıya bir mücadele bekliyorum. Dolu bir statta, kalite düzeyi yüksek bir maç olacak. İki iyi takım, iyi bir mücadele ortaya koyacak. Biz de kalitemizi göstereceğiz. Zaten tutkulu oynuyoruz" dedi. Pereira, İskoç ekibinin son yıllarda Avrupa kupalarında çok tecrübe kazandığını ve Şampiyonlar Ligi kalitesinde futbol ortaya koyduğunu kaydetti. Pereira, grupta Molde'ye karşı oynadıkları ilk maçı kaybetmelerinin üzerilerinde baskı oluşturup oluşturmadığıyla ilgili bir soru üzerine, "Baskı, profesyonel hayatın bir parçası, biz baskıyı profesyonel hayatımızda her zaman hissediyoruz. Zaten bu yüzden futbolun içindeyim, bu baskıyı yaşamayı seviyorum" diye konuştu.  
RvP için özel açıklama
Kendisinin ve bütün futbolcuların iyi bir takım istediklerini dile getiren Portekizli teknik adam, "Oyuncularımla tansiyonu yüksek bir ilişkimiz var. Robin van Persie bu takımın bir parçası, güven içinde yürüttüğümüz bir ilişkimiz var. Kendimizi işimize verme gayreti içindeyiz. Tansiyonu yüksek anlar bazen olabilir, futbolda kolay bir şekilde çözülür bunlar" ifadelerini kullandı.
GÖKHAN GÖNÜL YİNE YOK
Avrupa Ligi 2. hafta maçında Celtic'e konuk olacak Fenerbahçe, Samandıra'da yaptığı idmanın ardından özel bir uçakla Glasgow'a uçtu. Sarı-lacivertlilerin son idmanına tedavileri devam eden Markovic ve Josef katılmazken, Teknik Direktör Vitor Pereira tamamen iyileşen ve takımla çalışmalarda yer alan Gökhan Gönül'ü Beşiktaş derbisinde olduğu gibi yine maç kadrosuna dahil etmedi. Kadlec' de İskoçya'ya götürülmedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...