Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Konyaspor karşısında moral arıyor

/ Kaynak: AA
Trabzonspor Konyaspor karşısında moral arıyor

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında yarın Torku Konyaspor'u konuk edecek.

Ligde evinde Galatasaray'a 1-0, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 mağlup  olarak son 2 haftayı yenilgiyle kapatan bordo-mavililer, Torku Konyaspor'u  yenerek hem moral bulmak hem de kötü gidişatını sonlandırmak istiyor. 
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada kart  cezalısı Mbia ile sakatlıkları bulanan Bosingwa, Mehmet Ekici ve Bourceanu forma  giyemeyecek. 
 
Son antrenmanda sakatlık geçirerek antrenmanı tamamlayamayan Onur  Recep Kıvrak'ın yerine Kostarikalı kaleci Alvarado'nun ilk kez 11'de sahaya  çıkabileceği öğrenildi. 
 
Bordo-mavili takımın yarın oynanacak karşılaşmaya Alvarado, Cavanda,  Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin,  Erkan Zengin ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor. 
 
Trabzonspor, Torku Konyaspor'la 29. randevuda
 
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 28 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 14-7 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda  42 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 30 gol gördü. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti 1991-92 sezonunda Karadeniz ekibi, 4-0'lık sonuçla elde etti.
 
TRABZONDAKİ MAÇLAR
 
Trabzonspor, Torku Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçlarda da rakibine üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, Konya ekibine karşı bugüne dek sahasındaki 14 lig maçında 9 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Trabzonspor, sahasında 27 gol atarken, kalesinde ise 16 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Trabzon'da oynanan müsabakayı bordo-mavililer 3-2 kazanırken, Konya'da oynanan maçta ise ev sahibi 1-0 ile gülmüştü.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...