Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş ikinci yarıda puanı kurtardı

Güneş ikinci yarıda puanı kurtardı

SPOR Haberleri

Önce tek ön liberoya dönen, sonra çift forvete çıkan Kartal galibiyeti kaçırsa da Sporting ile puan farkını korumuş oldu

Maça Atiba-Necip'ten oluşan çift ön libero ile giren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş geri düştükten sonra Sporting önünde usta işi bir hamle yaptı. İkinci yarıda risk alarak tek ön liberoda Atiba'yı bırakan Şenol hoca Oğuzhan Özyakup'u sahaya sürdü. Oğuzhan'ın etkili oyunuyla Kartal'ın orta sahası toparlandı. Savunma yönü zayıflasa da Sporting önünde hücum gücünü arttıran Güneş'in talebeleri dengeli ataklar geliştirmeye başladı. Çok geçmeden Gökhan Töre'yle golü bulan siyah-beyazlı takımın hocası ikinci hamlesini gerçekleştirdi. Sosa'yı kenara alıp Cenk Tosun'u sahaya sürerek çift forvete çıkan Kartal Sporting'i geri çekilmeye zorlayarak sallamaya başladı. Çok sayıda net fırsat yakalayan temsilcimiz son vuruş becerilerinde yetersiz kalınca galibiyeti kaçırdı. Fakat Sporting ile arasındaki puan farkını korumuş oldu.
Jesus'u bir türlü yenemiyor
Şenol hoca, Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus'a rakip olduğu üçüncü maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı. Daha önce 2011-2012 sezonunda Güneş'in Trabzonspor'u, Jesus'un çalıştırdığı Benfica'yla UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelmiş, sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan Jesus'un Benfica'sı, o dönem Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki zemin çalışmaları sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan rövanş maçında rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Bu arada Beşiktaş, Sporting Lizbon karşısında bu sezonki 8. resmi maçında da gol attı. Siyah-beyazlı takım, bu sezon ligde 6, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 karşılaşmaya çıkarken, bu mücadelelerin hepsinde gol sevinci yaşadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...