"Puan aldığımız için mutluyum"

"Puan aldığımız için mutluyum"

SPOR Haberleri

Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, sahalarında 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, Fenerbahçe karşısında büyük bir fırsatı kaçırdıklarını belirterek, "İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum ancak ikinci yarıda iyi fırsatlar yakalayamadık" dedi.


"Puan aldığımız için mutluyum"


Ronny Deila, "Fenerbahçe ikinci yarıya büyük bir enerjiyle başladı ve bizi geride bıraktı. Maçı kazanamadığımız için hayal kırıklığına uğradım. Ancak puan aldığımız için mutluyum, grup hala açık" diye konuştu.


"Celtic Park'ta zorluyoruz"


İlk yarıda oyunu iyi kontrol ettiklerini savunan Ronny Deila, kendilerine güvendikleri zaman etkili bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Maç boyunca destek veren taraftarlara teşekkür eden 40 yaşındaki teknik adam, "Celtic Park'ta maç oynadığımızda muhakkak rakiplerimizi zorluyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...