Osmanlıspor seri peşinde

/ Kaynak: AA
Osmanlıspor seri peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor'a konuk olacak başkent temsilcisi, üst üste üçüncü maçını kazanmaya çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de 11 puanla 3. sırada yer alan  Osmanlıspor, 7. hafta mücadelesinde yarın Gaziantepspor'a konuk olacak.
 
Kamil Ocak Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta, hakem Mete  Kalkavan düdük çalacak.
 
Lige yeni yükselmesine rağmen Galatasaray ve Trabzonspor gibi güçlü  rakipleri yenmeyi başaran Osmanlıspor, Gaziantepsor karşısında da çıkışını  sürdürmeyi hedefliyor.
 
Son iki maçını kazanan Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki  "Yeniçeriler", 7 puanla 12. sırada bulunan Gaziantepspor'u da mağlup ederek  galibiyet serisi yakalamaya çalışacak.
 
Liderliğe yükselebilir 
 
Başkent temsilcisi, Gaziantepspor deplasmanında üç puan alması  durumunda maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Mor-sarılı ekip, haftayı lider  kapatabilmek için rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek.
 
Osmanlıspor'da kırmızı kart cezalısı Musa Çağıran ile sakatlıkları  bulunan Pierre Webo, Aminu Umar ve Tonia Tisdell Gaziantepspor'a karşı görev  yapamayacak.
 
Milli takım arasında Antalya kampı 
 
Osmanlıspor, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından milli maç arasını  Antalya'da kamp yaparak değerlendirecek.
 
Üç gün izin yapacak "Yeniçeriler", 7 Ekim Çarşamba günü tesislerinde  toplanacak. 8 Ekim'de Antalya'ya gidecek başkent temsilcisi, burada Beşiktaş ve  Alanyaspor'la hazırlık maçları yapacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...