Süper Lig puan durumu ve haftanın maçları

Süper Lig puan durumu ve haftanın maçları

SPOR Haberleri

Trabzonspor sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 yenilirken, Medicana Sivasspor ile Mersin İdmanyurdu 2-2 berabere kaldı

Süper Lig'in 7. haftası, oynanan iki karşılaşmayla başladı. Sezonun 7. haftasının açılış maçlarında Trabzonspor, Torku Konyaspor'la, Medicana Sivasspor da Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Sezonun 5. haftasında sahasında Galatasaray'a, geçen hafta da deplasmanda Osmanlıspor'a kaybeden Trabzonspor, bu kez de sahasında Torku Konyaspor'a yenildi. Bordo-mavililer, üst üste 3. yenilgisini aldı. Konya ekibine galibiyeti getiren golleri 51. dakikada penaltıdan Meha ve 70. dakikada Traore atarken, bordo-mavili ekibin tek golünü 59. dakikada Medjani kaydetti. Trabzonspor'dan Erkan Zengin, 90+4. dakikada kırmızı kart gördü.
Günün diğer maçında Medicana Sivasspor, Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti.

Medicana Sivasspor, 3. dakikada Boye ve 40. dakikada Kone'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ev sahibi ekip, 58. dakikada Vederson'un penaltıdan ve 82. dakikada Pedriel'in attığı gollere engel olamadı ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Ev sahibi ekipten İbrahim Öztürk, 56. dakikada gördüğü kırmızı kart sonucunda takımını 10 kişi bıraktı.

Maçların ardından oluşan puan durumu ve 7. haftanın programı şöyle:

Süper Lig puan durumu ve haftanın maçları


- Program
Ligde yarın Gaziantepspor-Osmanlıspor, Gençlerbirliği-Kayserispor, Medipol Başakşehir-Galatasaray, 4 Ekim Pazar günü Çaykur Rizespor-Bursaspor, Eskişehirspor-Beşiktaş, Antalyaspor-Kasımpaşa, Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçları oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...