Tutmamız zor

Tutmamız zor

SPOR Haberleri

Gökhan Töre'yle son olarak Mesut Özil'in takımı Arsenal ve Newcastle da ilgilenmeye başladı

Gökhan Töre bu sezonki harika performansıyla Beşiktaşlı yöneticileri yeni arayışlara itmeye başladı. Geçen sezon başta Atletico Madrid olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün dikkatini çeken Gökhan Töre, Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından vites yükseltti. Ligin geride kalan 7 haftasında 1 gol, 5 asistle oynayarak siyah-beyazlıların liderliğinde pay sahibi olan yıldız futbolcu asist konusunda da kariyer rekorunu egale etti. Geçen sezonun tamamından 5 asist yapabilen genç oyuncu Sporting Lizbon maçını izlemeye gelen scoutları da kendine hayran bıraktı. Gökhan için dirsek temasına geçen ilk takımlar ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden oldu. İngiliz basınında Express Arsenal ile Newcatle United'ın Gökhan için Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçmeye hazırlandığını yazdı. Haberde, bu iki kulübün Gökhan Töre için 20 milyon avroyu gözden çıkarmaya hazır olmaları gerektiği belirtildi. 
12 milyona vermemişlerdi
Atletico Madrid ve Valencia'dan sonra Gökhan Töre'ye artan ilgi sonrası bu oyuncunun gitme ihtimaline karşılık Beşiktaşlı yöneticilerin şimdiden alternatif isimler için arayışlara başladığı öğrenildi. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Sporting Lizbon maçının ardından kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede "Gökhan Töre muhteşem futbol oynuyor. Sezon sonunda birçok kulüp kapımızı çalmaya başlar. Bu çocuk gelecek yıl burada durmaz. Şimdiden yeni isimlere bakmamız lazım" diye konuştukları öğrenildi. Bu sezon başında Atletico Madrid tarafından 12 milyon avro teklif edilen Gökhan Töre için Şenol Güneş'ten fikir alan siyah-beyazlı idareciler, tecrübeli teknik adamın "Bir sezon birlikte çalışalım. Seneye daha fazla bir teklif gelme ihtimali yüksek olur" şeklinde konuşmasının ardından Gökhan Töre'yi satmayacaklarını açıklamışlardı.
> Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...