Persie: Ya oynarım ya da giderim

Persie: Ya oynarım ya da giderim

SPOR Haberleri

“Ben on birde oynamak için geldim, kulübede oturmayı tercih etseydim Manchester'da kalırdım”

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile Hollandalı yıldız Van Persie arasında yaşanan kriz her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor. Milli maç için ülkesine giden Van Persie, burada menajeriyle buluşarak bir değerlendirme yaptı. “Fenerbahçe'ye oynamak için geldim, kulübede oturmayı tercih etseydim Manchester United'da kalırdım” diyen Van Persie, “Orada daha fazla para kazanıyordum, ama oynamak için Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bu nedenle milli takım dönüşü kulübümle bir görüşme yapacağım. Yedek kalmaya devam edersem geleceğimle ilgili karar vermeyi düşünürüm” sözlerini kullandı. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan ve yıllık 4.9 milyon euro garanti para alan oyuncuyla hocası arasındaki krizi bitirmek için başta Başkan Aziz Yıldırım'ın desteğiyle Sportif Direktör Giuliano Terraneo olmak üzere yoğun çaba harcanıyor.
Koeman yollarını gözlüyor
Fakat Hollandalı oyuncunun çok mutsuz olmasının yanı sıra Ada kulüplerinin radarında olması devre arası ayrılığın bu gidişle kaçınılmaz olduğunu da gösteriyor. RvP'nin en büyük talibi Premier Lig ekiplerinden Southampton. Ada basını bu iddiayı sayfalarında güçlü bir şekilde dillendiriyor. Southampton'ı çalıştıran Ronald Koeman daha önce de M.United'la problem yaşayan Persie'yi istemiş fakat alamamıştı. Southampton'ın devre arasında sarı-lacivertli kulübe teklif yapmaya hazırlandığı alınan bilgiler arasında. Bu arada Hollanda'nın hocası Danny Blind de, Van Persie'nin Fenerbahçe'de yedek oturmasından rahatsız olduğunu açıkladı. Blind, “Robin gibi as oyuncumuzun her hafta ilk 11'de olmaması durumuyla karşı karşıyayız. Bu hem onun hem de bizim için ideal bir durum değil” yorumunu yaptı. > M.Emin ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...