Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener tarih yazdı

Fener tarih yazdı

SPOR Haberleri

Basketball World Tour 2015 kapsamında NBA takımlarıyla karşılaşmak için ABD'de bulunan Fenerbahçe, Brooklyn Nets'i 101-96 mağlup etti.

2012 yılında Pianigiani yönetiminde karşılaştığı Boston Celtics'i 97-91'lik skorla geçerek bir NBA takımını mağlup etmeyi başaran ilk Türk takımı olan Fenerbahçe, bu kez bir NBA takımını ABD'de mağlup etmeyi başaran ilk Türk takımı unvanını kazandı.  Vesely 18, Bogdan Bogdanovic'se 17 sayıyla galibiyette büyük rol oynarken, Kostas Sloukas 11 sayı - 11 asistlik performansıyla geceye damgası vurdu. Nets'te eski Fenerbahçeli Bojan Bogdanovic 3 sayıda kalırken, sarı-lacivertli takımın genç oyuncuları Berk Uğurlu 4 sayı, 2 asist, Ömer Yurtseven ise 8 sayı, 7 ribaunt üretti.  
Şimdiki rakip Oklahoma
Obradovic'in öğrencilerinin sıradaki rakibiyse 9 Ekim'de Chesapeake Energy Arena'da Oklahoma City Thunder olacak. İki takım arasında 2013 yılında İstanbul'da oynanan karşılaşma 91-85'lik Oklahoma City Thunder üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...