Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akyol: Daha güçlüyüz

Akyol: Daha güçlüyüz

SPOR Haberleri

Vakıfbank'ın yıldızı Naz Aydemir Akyol Türkiye'ye özel açıklamalarda bulundu

MURAD?TAMER
Bugün başlayacak olan Bayanlar Voleybol Ligi öncesi ligin en güçlü ekiplerinden VakıfBank'ın gözde oyuncusu Naz Aydemir Akyol ile yeni sezon hakkında konuştuk. Gizem Güreşen Karadayı, Güldeniz Önal Paşaoğlu, Ceren Kestirengöz, Bahar Toksoy Guidetti'nin yanısıra VakıfBank'da  6 sezondur kondisyoner olarak çalışan Alessandro Bracceschi ile yolların ayrılmasını değerlendiren yıldız oyuncu, "Kan değişikliği gerekiyordu" dedi. Geçen sezon takım olarak istenilen sonuçları alamadıklarını hatırlatan Akyol, "Oldukça radikal bir değişiklik oldu ancak olumlu şekilde etkileneceğimizi düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası finalisti Hollanda'nın oyuncularından Lonneke Sloetjes ve Anne Buijs çok kaliteli oyuncular. Ayrıca Avrupa Şampiyonası'nda antrenörümüz Giovanni Guidetti ile birlikte ve uyumlu bir şekilde çalıştılar. Bu durumun bize de çok iyi yansıyacağını düşünüyorum" dedi.
Akyol: Daha güçlüyüz

'Keşke demeyi sevmem'
Takımda rolünün bu sezon devam edeceğini de vurgulayan başarılı oyuncu, "Oyunu kuran bir oyuncuyum ve takımın belkemiğiyim. Bir anlamda antrenörümüzün sahadaki beyni durumundayım. Bu sezon da hocamızın sistemini başarıyla uygulamaya çalışacağım" sözlerini kullandı. A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'na yarı finalde veda etmesine de değinen Naz Aydemir Akyol, "Basında bazı eleştiriler çıkmış olabilir ancak ben 'keşke' demeyi sevmeyen biriyim. Sonuçta elendiğimiz ekip şampiyonanın ev sahibi takımıydı ve kendi seyircisi önünde oynamanın avantajını kullandılar. Yenilginin neden ve sonuçlarını değerlendiremem. Bu yetkiye sahip biri değilim. Ben sadece sahada elinden geleni yapmakla yükümlü olan bir sporcuyum" ifadelerini kullandı. 
2016 yılı çok özel
Genç yaşına rağmen kariyeri kupalarla dolu olan 25 yaşındaki yıldız, önünde yeni hedefler olduğunu da söyledi. VakıfBank ile kulüp bazında bütün kupaları kaldırdığını hatırlatan başarılı oyuncu, "Önüme koyduğum hedefler arasında en önemlisi 2016 Olimpiyat Oyunları. Sezon arasında elemeler oynayacağız. Ayrıca geçen sene kıl payı kaçırdığımız kupaları VakıfBank ile bu sezon kazanmayı çok istiyorum" dedi. 2016 sezonunun kişisel anlamda çok önemli bir yıl olduğunu belirten Naz Aydemir Akyol, "Hedeflerime ulaşmamda bana kolaylık sağlayan kulübümde olmaktan çok mutluyum. 1+1 yıllık sözleşmem devam ediyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Akyol: Daha güçlüyüz

Vakıf'ın 'Portakal'ları
Vakıfbank'ın bu sezon başında transfer ettiği Lonneke Sloetjes ve Anne Buijs ile birlikte takımdaki Hollandalı sayısı üçe çıktı. Kadroya geçen sezon katılan Robin de Kruijf, yeni transferlerle birlikte poz vererek "VakıfBank bu sezon çok daha güçlü olacak" dedi.
Akyol: Daha güçlüyüz

Formalar Arzu Kaprol'dan
VakıfBank Bayan Voleybol Takımı formalarını dünyaca ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol hazırladı. İlk defa bir spor takımı için tasarımlar yaptığını belirten Kaprol, "Ülkemizi üstün başarılarla dünyada temsil eden Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı'nın bir parçası olmak büyük bir gurur. Takımda yer alan her biri eşsiz oyuncular için tasarlanan formaların bol şans getirmesini diliyorum” dedi.
VakıfBank 30 yaşında



Türk voleybolunda 30. yılını kutlayacak olan VakıfBank, 2015-2016 sezonu öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Yeni sezona iddialı hazırlanan sarı-siyahlıların en çok göze çarpan transferi 2014 Dünya Kupası'nda ABD ile altın madalya kazanan ve “En değerli oyuncu” ödülünün sahibi olan Kimberly Hill. Son Avrupa Şampiyonası'nda final oynayan Hollanda Milli Takımı oyuncularından Lonneke Slöetjes ile Anne Buijs, milli oyuncular Seda Aslanyürek ve Cansu Çetin ile altyapıdan yetişen Melis Gürkaynak, VakıfBank'ın bu sezonki kozları olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...