2. Pereira dönemi

2. Pereira dönemi

SPOR Haberleri

Portekizli hoca, başkanla yaptığı görüşme sonrası önce oyuncularıyla ilişkilerini, ardından da takımı düzeltmek adına kolları sıvadı

Vitor Pereira, Kayseri maçıyla birlikte yeni bir döneme başlamak istiyor. Kadıköy'deki Bursa maçında Robin Van Persie'yle yaşadığı gerginlikle dikkatleri üzerine çeken Portekizli çalıştırıcı, Beşiktaş mağlubiyetiyle başlayan eleştirilerin Celtic beraberliğiyle artmasına engel olamamıştı. Akhisar'ın Kadıköy'de 2-0 geriden gelip 1 puanı almasıysa tecrübeli hocanın omuzlarındaki yükü ağırlaştırdı. RvP'nın bu karşılaşmadaki tavırları da gündeme eklenince Pereira soluğu Başkan Aziz Yıldırım'ın karşısında aldı. Yıldırım'ın sert bir dile uyardığı Portekizli, işleri yoluna sokmak için her şeyi sil baştan yapma kararı verdi. Başta RvP olmak üzere oyuncularıyla ilişkilerini düzeltmek isteyen Portekizli, milli takımlardaki futbolcuların yokluğunda elinde kalan isimlerle birebir görüşmeler yaparken, bu toplantıların süreklilik kazanacağı öğrenildi.
Yıldızlara mesaj verdi
Takımdaki her oyuncunun ayrı bir değer olduğunu ifade eden Vitor Pereira'nın, "Benim hiç kimseyle bir sorunum yok, olamaz da! Hepimiz burada Fenerbahçe'nin başarısı için mesai harcıyoruz. İsimlerin hiçbir önemi yok. Çok çalışan ve hazır olan formayı giyer. Benim takımlarımda her zaman bu böyle olmuştur. Sizlerle her şeyi konuşabiliriz. Her derdinizi benimle paylaşabilirsiniz. Ancak kimsenin kapris yapmasına, takımın önüne geçmesine izin vermem" sözleriyle herkesin çalışmalarına odaklanmasını istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin üç kulvarda mücadele ettiğini hatırlatan hocanın, "Bu yaklaşık 50 maçlık uzun ve zorlu bir maraton. Hepinize ihtiyacım olacak" derken, çıkış hedeflediği Kayseri karşılaşmasında ilk 11'de önemli değişiklikler yapacağı öğrenildi. Portekizli çalıştırıcının her şeyden önce RvP'ye yer açmak için orta sahadan bir ismi kızağa çekeceği biliniyor. 
> M.Emin ULUÇ 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...