Galler EURO 2016 vizesini kaptı

Galler EURO 2016 vizesini kaptı

SPOR Haberleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda Belçika'nın ardından Galler de finallere gitme vizesi aldı.

Bosna Hersek deplasmanında 2-0 kaybeden Galler, İsrail'in de yenilmesiyle 1958 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez bir uluslararası turnuvanın finallerine katılmaya hak kazandı. Aaron Ramsey ve Gareth Bale ile gole yaklaşan Galler, Bosna Hersek'in Chelsea'li kalecisi Asmir Begovic'i aşamadı. 71'de Miralem Pjanic'in kullandığı serbest vuruşta Milan Djuric aşırtma kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı. 90'da Ibisevic skoru belirledi. Bosna Hersek bu sonuçla 14 puanla üçüncü sıraya yükseldi.
Kıbrıs Rum Kesimi ise İsrail deplasmanında 2-1 kazanarak play-off şansını son maçlara taşıdı. Kıbrıs'ın gollerini 58'de Dossa Junior ve 80'de Demetriou atarken, İsrail'in tek golü 76'da Bitton'dan geldi. Son hafta 13 puanla dördüncü İsrail, Belçika ile karşılaşacak. 14 puanlı Bosna Hersek ise iki puan gerisindeki Kıbrıs Rum Kesimi ile deplasmanda oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...