Bu kupa başlangıç

Bu kupa başlangıç

SPOR Haberleri

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda zafere uzanarak 4'te 4'yapan sarı kanarya, bu sezon bütün kulvarlarda çok daha iddialı

Aziz Yıldırım'ın başkan olduğu günden bu yana özel bir ilgi gösterdiği ve bu ilginin sonucunda üst üste sekiz sezon şampiyonluğa ulaşarak camianın gözbebeği haline gelen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı eski günlerine dönüş hazırlığında. Son iki sezonda şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonda eski koçu George Dikeoulakos ile girerken, Cumurbaşkanlığı kupasında kazanılan zafer eski günlere dönüş sinyali olarak yorumlandı. Yeni sezonda lig şampiyonluğunun yanı sıra Euroleague şampiyonluğunu da isteyen Fenerbahçe'de asbaşkan İsfendiyar Zülfikari "Kupayı aldık. Galatasaray'dan çok üstündük. Lig ve Avrupa Şampiyonluğu da gelecek” ifadelerini kullanırken, menajer Didem Akın "İnşallah çok güzel bir sezon olur. Bu sezon bütün kulvarlarda zafere uzanacağımızı düşünüyorum" dedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...