Arda Turan yine mest etti

Arda Turan yine mest etti

SPOR Haberleri

Euro 2016 elemelerinde Milli Takım'ın deplasmanda Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı.

Türkiye'nin galibiyeti, üçüncülük kovalayan Hollanda'yı karamsarlığa itti. Hollanda basını "Bizim için kara senaryo, Türkiye kazandı" başlıklarını attı. Voetbal International "Türklere artık evinde 1 puan yetecek" diye yazdı. UEFA "Fatih Terim'in takımı Türkiye, ikinci yarıda bulduğu gollerle yerini sağlamlaştırdı" derken. İngiliz BBC Sport "Türkiye, Hollanda'nın Avrupa Şampiyonası umutlarına darbe vurdu" yorumunu yaptı.
Milli Takım'ın en önemli oyuncularından biri olan Arda Turan ortaya koyduğu futbolla büyük övgü aldı. Serdar Aziz'i düşürerek penaltıya sebep olan Çek oyuncu Novak, "Arda karşısında zorlandık. Nefis bir pas attı. Ne yapmaya çalıştığını anladım ama başaramadım. Neden Barcelona'da oynadığı meydana çıktı" itirafını yaparken, İspanyollar sezon başında astronomik fiyatla Barcelona'ya transfer olan milli yıldızın kalitesini gösterdiğini yazdı. Mundo Deportivo, "Arda zaferin mimarı", Barça Blaugranes internet sitesi de "Barça'nın yeni transferi Arda, milli maçta yeteneklerini sergiledi" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...