Pereira kendine pay biçti

Pereira kendine pay biçti

SPOR Haberleri

Portekizli çalıştırıcı "Fener'in kondisyonu yok" diyenlere milli oyuncular üzerinden cevap verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, milli oyuncuların gösterdiği performansın gururunu yaşıyor. Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda 2-0 yendiği karşılaşmaya dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'nin kondisyon olarak zayıf olduğunu iddia edenler acaba milli maçları izliyor mu? Çek deplasmanında Türkiye'yi ayakta tutan, ileri taşıyanlar hep Fenerbahçeli oyuncular oldu. İlk 11'de forma giyen Şener, Caner ve Ozan takımdaki herkesten daha iyi durumdaydı. Sonradan oyuna dahil olan Volkan Şen ve son dakikalarda forma şansı bulan Mehmet Topal dahi çok iyi işler yaptı. Fenerbahçe'de kondisyon sorunu var diyenler bunları görsün" ifadesini kullandı. 
Onları biz hazırladık
Milli takımlarda ne tür bir çalışma yapılırsa yapılsın bir futbolcuya 3 gün içinde kondisyon yüklemesinin mümkün olmadığını vurgulayan Pereira, "Sadece Türkiye'de değil, diğer milli takımlardaki oyuncularımız da son derece iyi ve diri durumda. Kjaer dünyanın en iyi futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya adım attırmadı" diyerek oyuncularını övdü. Fenerbahçe'nin milli takımlara 13 oyuncu gönderdiğini hatırlatan Portekizli çalıştırıcı, "Hepsi de formasını giydikleri ülkelerin sembol isimleri. Eğer iddia edildiği gibi form düşüklüğü, kondisyon yetersizliği yaşasalar bu görevler için davet edilmezlerdi. Bir konuda eleştiri getirirken bilgi sahibi olmak gerekir" sözleriyle kendisini suçlayanlara mesaj yolladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...