Van Persie, Memphis Depay ile kapıştı

Van Persie, Memphis Depay ile kapıştı

SPOR Haberleri

Hollanda Teknik Direktörü Blind, Van Persie ile Memphis Depay arasında idmanda bir tartışma yaşandığını söyledi.

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Fenerbahçe'de sorunlar yaşayan Robin van Persie'nin, milli takımda Memphis Depay ile tartışma yaşadığını söyledi.
 
RVP'nin idmanda Depay ile kapıştığını kabul eden teknik adam, "Bazen idmanlarda oyuncular farklı düşünebiliyor. Konuşuldu. Bu durum için de, böyle oldu ve şimdi kapandı diyebilirim. Bunun benim Van Persie'yi yedek kulübesine koyma kararım ile bir ilgisi yok. Olay Memphis ile Robin arasında, basit bir pas atılması, atılmaması olayıydı. Daha fazlası değil" dedi.
 
VAN PERSIE KULÜBEDE OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ Mİ?
 
Van Persie'nin Kazakistan maçında yedek kulübesinde yer almasına değinen Blind, "Robin için aklımda, eğer öne geçemeseydik, ikinci forvet olarak oyuna alma planı vardı. Durum müsait olursa, 100. milli maçına çıkan bir oyuncu senin silahın olur. Ancak onu kullanmayı geciktirdim, çünkü 10 kişi de kalabilirdik" ifadelerini kullandı.
 
Van Persie'nin, geç oyuna aldığı için kendisine tepki gösterip, göstermediği sorulan Blind, "Saçmalık. Robin gayet mutluydu. 100. milli maçına çıktı. Diğer insanların bunu anlamamasını anlıyorum, sizin bunu anlamamanızı anlıyorum" cevabını verdi.
 
Hollanda'nın yıldızı Robin van Persie, Kazakistan maçı ile birlikte 100'ler kulübüne dahil olmuştu. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...