HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim'e cevap

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim'e cevap

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in, İzlanda maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında isim vermeden eleştirdiği Mehmet Demirkol twitter üstünden cevap verdi.

Mehmet Demirkol, kendisinin yazılarında ön liberoyu tarif etmek için kullandığı 'çapa' ifadesini; "Bırakalım bu çapaları çupaları. Futbolu gerçek terimleriyle yorumlayalım" sözleriyle eleştiren Fatih Terim'e dolaylı bir cevapverdi.
 
TWITTER'DAN PAYLAŞTI!
 
Mehmet Demirkol, Terim'in basın toplantısının hemen sonrasında kendisine ait twitter hesabından, bleacherreport.com'da yayınlanan ve orta saha oyuncularının tanımlarının yapıldığı bir makaleyi paylaştı.
 
Peki o makalede neler yazıyor? İşte noktasına virgülüne dokunmadan tercümesi...
 
"Orta sahadaki 'çapa' pozisyonu, günümüz futbolunda üst düzey takımlar için en önemli işlerden biridir.
 
Birçok teknik adam, merkez orta saha oyuncusunu geri 4'lünün önünde görevlendirir. Geride top kazanmasını ve oyunu kesmesini ister.
 
Bu, Claude Makelele'nin, Jose Mourinho'nun Chelsea'sinde mükemmel iş çıkarmasından beri uzmanlık gerektiren bir iş haline geldi. Eğer doğru kullanılırsa, sıkıntı yaşayan bir takımı sağlam bir kuvvete dönüştürebilir."
Kaynak:Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...