Lamar Odom komaya girdi

Lamar Odom komaya girdi

SPOR Haberleri

NBA'in son yıllardaki en renkli oyuncularından olan Lamar Odom'un vücut fonksiyonlarındaki yetersizlikler nedeniyle komaya girdiği duyuruldu.

Nevada'da bilincini yitirmiş bir şekilde bulunan Lamar Odom hemen hastaneye kaldırıldı. Alkol ile bazı ilaçları beraber alan Odom'un krize girdiği de belirtiliyor. Helikopter ambulans ile daha büyük bir hastaneye taşınmak istenen Odom'un boyu sığmadığı için Nevada'da tedavisine devam ediliyor. Bilinci açık olmasa da durumunun stabil olduğu bilgisi verildi.
 
2013 yılında alkol ve uyuşturucu rehabilitasyonuna giren Lamar Odom'un 2 yıldır temiz olduğu söyleniyordu.
 
18 yaşında NBA'e giren ve 14 sezon forma giyen Lamar Odom, Lakers ile yaşadığı iki şampiyonlukla kariyerinin zirve noktasına ulaşmıştı. Boşanma davası açan eşi Khloe Kardashian çok ünlü bir televizyon yıldızı olan Lamar Odom, bir süre Amerika'nın en çok izlenen reality şovlarından birinde eşiyle beraber boy gösteriyordu. 
Kaynak:Basketfaul

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...