Terraneo, Pereira'ya karşı tavır alan van Persie'yi uyarı

Terraneo, Pereira'ya karşı tavır alan van Persie'yi uyarı

SPOR Haberleri

Bursa ve Akhisar maçlarında yedek soyunduğu için Pereira'ya karşı olumsuz tavırlar sergileyen Robin Van Persie'yle Giuliano Terraneo'dan uyarı geldi.

Bursa ve Akhisar maçlarında yedek soyunduğu için hocası Vitor Pereira'ya karşı olumsuz tavırlar sergileyerek krize sebep olan Robin Van Persie'yle Giuliano Terraneo'dan uyarı geldi. Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmede “Bu sorunu çöz” talimatı alan Sportif Direktör Terraneo, milli takım dönüşü Hollandalı yıldızla bir araya geldi. RvP'ye futbolun bir takım oyunu olduğunu hatırlatan İtalyan, “Bu takımda kimin oynayacağına karar verecek isim Vitor Pereira. Yedek kalmaktan hoşlanmayabilirsin, üzülebilirsin. Ancak her oyuncu gibi sen de hocanın kararlarına saygı duymak zorundasın” ikazını yaptı. Van Persie'ye “Verdiğin tepkiler profesyonelliğe yakışmıyor” hatırlatmasında bulunan Giuliano Terraneo, “Bu şekilde sadece hocana değil oynayan arkadaşlarına da saygısızlık yapmış oluyorsun ve takımın moralini bozuyorsun” uyarısında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...