Ali Sami Yen anıldı

/ Kaynak: AA
Ali Sami Yen anıldı

SPOR Haberleri  / AA

Kulübün kurucusu Ali Sami Yen, mezarı başında anıldı.

Galatasaray Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen, 110.  kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde mezarı başında anıldı.
 
Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen  anmada, divan kurulu başkanı İrfan Aktar, kulüp başkanı Dursun Özbek, yönetim  kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın ile İsmail Sarıkaya, 1905 GSYİAD Başkanı Metin  Öztürk ve kulüp sicil kurulu başkanı Serdar Eder de hazır bulundu.
 
Anmada, Ali Sami Yen için dualar okunurken, bir konuşma yapan Dursun  Özbek, şunları söyledi:
 
"Galatasaray, 110 yıl boyunca sportif faaliyetlerini en üst seviyede  ifa etmiş bir kulüptür. Ben kulübümüze hizmet etmiş 35 tane başkanımı ve çalışma  arkadaşlarını minnetle anıyorum. Bizim görevimiz, kulübümüzü çok daha yukarılara  çıkartıp, Türkiye'yi daha iyi temsil etmeyi sağlamaktır. Çalışmamızı devam  ettirip, tüm enerjimizi buraya veriyoruz. Galatasaray, Türkiye'nin dünyada çok  bilinen sportif markasıdır. Kulübümüzü daha yukarıya çıkartmak boynumuzun  borcudur. Ben bu maksatla tüm Galatasaraylıları etkinliklerimize katılmaya davet  ediyorum."
 
Kuruluş yılı etkinlikleri yarın tamamlanacak 
 
Sarı-kırmızılı kulübün 100. kuruluş yılı etkinlikleri, yarın  Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek törenle tamamlanacak. Sabah saatlerinde lise içindeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla  başlayacak olan etkinlikler kapsamında, en kıdemli üye yaş kütüğüne plaket  çakacak. Törende 50 yılını dolduran divan üyelerine berat ile madalyaları  verilecek, kazanılan ödül ve kupaların takdimi, ardından da müzeye teslimi  gerçekleştirilecek, son bölümde ise geleneksel Galatasaray pilavı yenilecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...