Beşiktaş'ta sürpriz yok

Beşiktaş'ta sürpriz yok

SPOR Haberleri

Şenol Güneş kadrosunu bozmuyor. Ligin 8. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak lider Beşiktaş'ta ilk 11 netleşmeye başladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor'a karşı, 7. haftadaki Eskişehirspor maçının ilk 11'ni sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Siyah beyazlılarda milli takım kamplarına giden 7 oyuncu da sakatlık sorunu yaşamadan takıma döndü. Deneyimli teknik adam bu nedenle 11'ni oluşturuken sıkıntı yaşamayacak.

Defansta Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosic, orta sahada Atiba ve Oğuzhan forma giyecek. Güneş, hücum hattını ise Gökhan, Sosa ve Quaresma'dan oluşturmayı planlıyor. Gomez yine tek forvet görevini üstlenecek.

Şenol Güneş'in bu ilk 11'inde sadece hücumun sol kanadında değişiklik yaşanabilir. Bu pozisyonda Quaresma'yı oynatmayı düşünen tecrübeli teknik adam, Olcay'a da şans verebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...